Chalet 1 slaapkamer CasitaCuriosa 300

Chalet 300

De nieuwste telg in ons Curiosa gezin :-)

Chalet met 1 slaapkamer:

1 kamer met dubbel bed 160x200

Keuken

woonkamer met 2 bedden van 80x200 deze bedden kunnen ook tegen elkaar gezet worden om een dubbel bed te maken of op elkaar om meer speelruimte te bieden. 

De woonkamer en slaapkamer zijn uitgerust met een airco/verwarming.

Er is internet en tv van telenet.

Het is een compacte chalet met veel lichtinval.

De tuin is zonnig en de ideale plaats om te relaxen.

Vlak bij het zwembad.

Gas BBQ

TIp: Indien beide chalets beschikbaar zijn kan je deze samen reserveren, ideaal voor een uitje met een bevriend gezin, grootouders of vrienden. De chalets bevinden zich over elkaar en zijn gescheiden door een weg.

Camping GT keiheuvel Balen


Gezellige en goed uitgeruste camping temidden van natuurgebied.

Buiten het seizoen is het zeer rustig op de camping, maar zelfs in de zomermaanden is er geen echte drukte.

Er is dan animatie in de buurt van het zwembad, leuk voor wie van animatie houd maar zoniet heb je daar ook weinig last van. Op zaterdag is er soms livemuziek of een DJ dus dat hoor je wel.

In de winter zijn het zwembad en snackbar gesloten maar kunnen je kinderen nog plezier maken bij de eigen speeltuin en voetbalveld. Tennis, Padel,fitness en de bijhorende cafetaria blijven wel open.

Wil je er opuit? Aanpalend heb je een zweefvliegveld met restaurant (geen lawaai), Grote speeltuin Provinciaal domein keiheuvel (website voor meer info) ,  gigantisch veel wandel,mbt en paardrijpaden alsook fietsknooppunten Kempen.

Verder kan u ook een bezoek plannen aan dierentuin Pakawipark (op 15 minuutjes afstand).

Er is een bowlingbaan in de buurt. Even verderop bij de Kempense meren vind je een subtropisch zwemparadijs, kan je zwemmen en zonnen op de witte stranden van Zilvermeer of een watersport uitoefenen/bootje huren bij Haven Port Aventura